Kapitalene har tjent poeng på 10 påfølgende punkter mot vingene
نوشته شده توسط : abc

Detroit Red Wings så ut, og motstanderen brukte spillet til å benytte seg av. De forsvarer Stanley Cup-mesterskapet Washington Capitals så hver eneste del av tirsdag, demontering av Wings 6-2 på Capital One Arena. Fans i Washington Capitals Drakt er veldig glade for at de har oppnådd dette resultatet. Alex Ovechkin kunne bare le etter at han scoret sitt første mål. Ovechkin kom inn i natt som NHLs målleder og strakte sin total til 25 til 30 kamper, halvveis til en potensiell åttende 50-mål sesong.

Kapitalene drar nytte av en heldig sprett i den første perioden, festet på to kraftspill, og høste en femmålsforskjell midtveis gjennom spillet. Den 33 år gamle Ovechkin kom inn på et kjent sted som NHLs målleder. Han sa: "Etter i fjor, åpenbart liker du bare det. Selvfølgelig vil du ikke for mye nyte det, men jeg prøver å gjøre det samme igjen og igjen. Det er gøy. Selvfølgelig kan du se at laget vårt har det gøy akkurat nå. "På hockey drakt tok Ovechkin det 4-0 like før midtveispunktet i den andre perioden da han tok Carlsons fôr og slo Bernier med et håndledd skudd for å fullføre en odde mann skynde. Kapitalene har tjent poeng i 10 sammenhengende poeng (8-0-2) mot vingene.